marți, 10 iunie 2008

Iubirea...


Intr-o relatie de iubire cel mai important lucru este acela sa daruiesti fara sa soliciti iubire. De multe ori daruiesti dar sperand ca iubirea va fi returnata. In momentul cand iubirea devine neconditionata atunci este cel mai maret lucru care se poate petrece vreodata in viata ciuva. Iubirea ar trebui sa fie la fel ca respiratia, sa fie o calitate , sa existe oriunde v-ati afla.
Viata este atat de frumoasa si simpla, nu-i lipseste decat un singur lucru libertatea. daca suntem intr-o relatie il respectam pe celalalt pentru ca relatia presupune un mare respect reciproc, o mare apropiere de intimitatea celuilat pana la suprapunere totala.Iubirea confera libertatea sa fi tu insuti, ea nu are nimic de-a face cu posesivitatea. Atunci cand ceva nu merge bine intr-o relatie de cuplu, il invinovatim pe cel de langa noi. el este unicul responsabil. Aceasta atitudine distruge orice posibilitate a unei cresteri ulterioare. Adevaratii indragostiti cred ca celalat are dreptate si k el este cel care greseste.

In iubire noi suntem cei vinovati. In acest fel relatia se poate deschide iar celalalt va incepe sa simta la fel. Cand doi indragostiti sunt aproape unul de celalalt gandurile lor trec de la unul la altul. Chiar daca nu spun nimic, chiar daca stau in tacere ei cominuca....
Iubirea este o tema ampla asa ca...Va continua...

Niciun comentariu: